Bobby Flay ' s Spaghetti i kulki mięsne z sosem pomidorowym
Bobby Flay Spaghetti i kulki mięsne z sosem pomidorowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 2195 kalorii, 78g białka, oraz 127 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.19 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, liść laurowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sos Barbecue Bobby Flay, Bobby Flay ' s Meatball & Sauce, oraz Bobby Flay ' s Buffalo Wing Sauce.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce, z wyjątkiem oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
W średnim rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodać puree z pomidorów i soku, liść laurowy i pietruszkę, płatki pieprzu i sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, dodać klopsiki i gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut, aż sos zgęstnieje.
Usunąć liść laurowy i pietruszkę, dodać bazylii i podawać.
Do Spaghetti: doprowadzić osoloną wodę do wrzenia.
Dodać spaghetti i gotować do al dente.
Dobrze osuszyć w durszlaku, wrzucić SOS, podawać z klopsikami i parmezanem.
Masło połączyć z czosnkiem.
Rozłóż równomiernie na chlebie i pieczeniu, aż zbrązowieje.