Bobby Flay ' s Chinese Chicken Salad w / Red Chile Peanut Dressing
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Bobby Flay ' s Chicken Salad w / Red Chile Peanut Dressing może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 27g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 14 fanów. Mieszanka octu ryżowego, groszku śnieżnego, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chińska Sałatka z kurczakiem z czerwonym sosem orzechowym Chile, Sałatka z posiekanych jabłek z winegretem z granatu {Celebration at Bobby Flay ' s Bar Americain}, oraz Posiekana Chińska Sałatka Z Kurczaka Z Sezamowym Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem ocet, masło orzechowe, imbir, chipotle pieprz puree, sos sojowy, miód, olej sezamowy, i olej rzepakowy w średniej misce.Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami