Bo Ssäm wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 2244 kalorii, 261g białka, oraz 78 g tłuszczu. 39 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka kimchi z kapusty napa, koszerna sól, ryż krótkoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Spróbuj Bo Ssam, Bo Ssam, oraz Bo Ssäm dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wieprzowinę na patelni do pieczenia, najlepiej taki, który trzyma ją przytulnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
2
Wymieszać granulowany cukier i 1 szklankę soli w misce, następnie wcierać mieszaninę do mięsa; wyrzucić nadmiar mieszaniny soli i cukru. Przykryj patelnię folią i włóż do lodówki na co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjmij wieprzowinę z lodówki i wyrzuć wszystkie nagromadzone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Włóż wieprzowinę do piekarnika i gotuj przez 6 godzin, fastrygując wytopionym tłuszczem i sokami z patelni co godzinę. Wieprzowina powinna być delikatna i w tym momencie ulegać—nie powinna oferować prawie żadnej odporności na ostrze noża i powinieneś być w stanie łatwo wyciągnąć mięso z ramienia za pomocą widelca. W zależności od harmonogramu można podawać wieprzowinę od razu lub pozwolić jej odpocząć i zrelaksować się w temperaturze pokojowej do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Gotowe do podania - sosy są przygotowywane, ostrygi są gotowe do śukania, sałata jest myta itp.- obróć piekarnik do 260°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wymieszać razem pozostałą 1 łyżkę soli i brązowy cukier i natrzeć mieszaninę na całej wieprzowiny. Włożyć do piekarnika na 10 do 15 minut, aż cukier stopi się na chrupiącą, słodką skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać bo ssäm całe i gorące, w otoczeniu akompaniamentów.
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
Bakery & Milk Bar, wszystkie znajdują się w Nowym Jorku. Został uhonorowany wieloma nagrodami, w tym Food & Wine 's Best Chef 2006, Bon Appettit' s Best Chef of the Year 2007, jednym z gq ' s Men of the Year 2007 oraz James Beard Awards dla Rising Star Chef 2007 i Best Chef New York City 2007
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
"Momofuku" jest jego pierwszą książką.Peter Meehan jest pisarzem kulinarnym, który pisał dla New York Timesa i współpracował przy kilku książkach.