Bo Ssäm

Bo Ssäm
Bo Ssäm wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 2244 kalorii, 261g białka, oraz 78 g tłuszczu. 39 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka kimchi z kapusty napa, koszerna sól, ryż krótkoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Spróbuj Bo Ssam, Bo Ssam, oraz Bo Ssäm dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę na patelni do pieczenia, najlepiej taki, który trzyma ją przytulnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2
Wymieszać granulowany cukier i 1 szklankę soli w misce, następnie wcierać mieszaninę do mięsa; wyrzucić nadmiar mieszaniny soli i cukru. Przykryj patelnię folią i włóż do lodówki na co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjmij wieprzowinę z lodówki i wyrzuć wszystkie nagromadzone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Włóż wieprzowinę do piekarnika i gotuj przez 6 godzin, fastrygując wytopionym tłuszczem i sokami z patelni co godzinę. Wieprzowina powinna być delikatna i w tym momencie ulegać—nie powinna oferować prawie żadnej odporności na ostrze noża i powinieneś być w stanie łatwo wyciągnąć mięso z ramienia za pomocą widelca. W zależności od harmonogramu można podawać wieprzowinę od razu lub pozwolić jej odpocząć i zrelaksować się w temperaturze pokojowej do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Gotowe do podania - sosy są przygotowywane, ostrygi są gotowe do śukania, sałata jest myta itp.- obróć piekarnik do 260°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wymieszać razem pozostałą 1 łyżkę soli i brązowy cukier i natrzeć mieszaninę na całej wieprzowiny. Włożyć do piekarnika na 10 do 15 minut, aż cukier stopi się na chrupiącą, słodką skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać bo ssäm całe i gorące, w otoczeniu akompaniamentów.
9
Przedruk za zgodą Momofuku przez Davida Changa i Petera Meehana, © 2009 przez Davida Changa i Petera Meehana. Opublikowane przez Clarkson Potter / Publishers, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc., Nowy Jork. David Chang jest szefem kuchni i właścicielem Momofuku Noodle Bar, Momofuku Ssam Bar, Momofuku Ko i Momofuku
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
Bakery & Milk Bar, wszystkie znajdują się w Nowym Jorku. Został uhonorowany wieloma nagrodami, w tym Food & Wine 's Best Chef 2006, Bon Appettit' s Best Chef of the Year 2007, jednym z gq ' s Men of the Year 2007 oraz James Beard Awards dla Rising Star Chef 2007 i Best Chef New York City 2007
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
"Momofuku" jest jego pierwszą książką.Peter Meehan jest pisarzem kulinarnym, który pisał dla New York Timesa i współpracował przy kilku książkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn