Blushing Betty (Deser Rabarbarowy)
Blushing Betty (deser rabarbarowy) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 15 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka soli, jajka, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Blushing Betty Cocktail, Deser Brzoskwiniowy Melba, oraz Grillowany Rabarbar Brown Betty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać rabarbar z 2 szklankami cukru i rozłożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia; posypać rabarbarem rodzynkami.
W misce ubić warzywa z 2/3 szklanki cukru; ubić jajka, pojedynczo, a następnie ekstrakt waniliowy.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w innej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki z mokrymi składnikami, na przemian z mlekiem, tworząc gładkie ciasto.
Rozłóż ciasto na owocach w naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotnie nadzienie rabarbarowe i polewa jest ustawiona i złocisto-brązowa, około 1 godziny.