Blueberry Muffin Tops to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, skórkę cytryny, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Blueberry Muffin Tops, Blueberry Muffin Tops, oraz Jagodowy Orzech Płatki Owsiane Muffin Topy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pozostawić ciasto na ciastka w temperaturze pokojowej 10 minut, aby zmiękczyć. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem do gotowania. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki mąki, cukier i masło z widelcem, aż crumbly; odstawić do użycia do polewy. W innej małej misce wymieszać pozostałą 1 szklankę mąki, proszku do pieczenia i sody oczyszczonej; odstawić.
W średniej misce, ubij ciasto i serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Na małej prędkości, ubić w jajku, mleku, skórce cytryny i soku z cytryny, aż dobrze wymieszane. Mieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia (nie overmix; mieszanina będzie grube ciasto). Ostrożnie złożyć w jagody. (Jeśli używasz rozmrożonych jagód, spłucz i osusz ręcznikiem papierowym przed dodaniem.)
Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe od 1 do 2 cali na arkuszach ciastek, używając gumowej szpatułki do zeskrobywania ciasta z łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
4
Piec 3 minuty; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Każdą wierzch muffinki posypać ok. 1 łyżeczką okruchów; natychmiast powrócić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Piec 16 do 20 minut dłużej lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną brązowieć. Schłodzić na arkuszach ciastek 2 do 3 minut przed wyjęciem do regałów chłodzących.