Blueberry Buckle

Blueberry Buckle
Blueberry Buckle może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skracania, jagody, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blueberry Buckle, Blueberry Buckle, oraz Blueberry Buckle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Grease one patelnia 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Śmietanę razem 3/4 szklanki cukru, skrócenie i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
3
W osobnej misce wymieszać razem 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli. Wymieszać z cukrem, na przemian z mlekiem. Wymieszać z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać do natłuszczonej patelni 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Połącz 1/2 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki, cynamon i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
2
Posypać ciasto ciasto.
3
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn