Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes

Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes
Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes to amerykański przepis, który służy 24. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Jeżyn Aksamitny Tort Z Lukrem Serowym, oraz Gingerbread & Lemon Curd Trifle W / BlackBerry Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść olej, maślankę, jajka, ocet, wanilię i cukier w misce elektrycznego miksera stojącego i ubijaj przystawką do łopatek, aż dokładnie wymieszasz. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek kakaowy przesiać i powoli dodawać do miksera na małej prędkości. W razie potrzeby dokładnie zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać barwniki żywności w stałym strumieniu, aż pożądany odcień zostanie osiągnięty; powinien wyglądać niebiesko-fioletowy. Beat przez kolejne 3 minuty. Zeskrobać miskę po raz ostatni i mieszać ręcznie przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Napełnij wkładki babeczkowe dwie trzecie pełne z ciasta i piec, aż utworzą półtwardą skórkę na górze, o 25 protokół. Natychmiast wyjmij babeczki z patelni i umieść na stojaku chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Nadzienie z twarogu jeżyn: zagotować jeżyny i wodę w średniej wielkości rondlu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż jeżyny będą miękkie i łatwo oddzielić, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Przenieść mieszaninę na sito i przejść za pomocą łyżki, aby pomóc rozgnieść jeżyny. Wyrzucić miąższ i zarezerwować sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
7
Mąkę i cukier umieścić w czystym rondlu i powoli wlać sok z jeżyn, rezerwując 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Trzepaczka stale. Po dokładnym połączeniu dodać całe jajka i żółtka, ubijając i gotując, aż mieszanina zgęstnieje. Gdy twaróg uformuje się, po około 7 minutach wyjąć z ognia i wymieszać z masłem. Przykryć szczelnie i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Na lukier twarogowy: ubić Serek i masło razem w misce miksera elektrycznego stoiska, aż blady i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Dodaj sok z jeżyn i skórkę z cytryny i nadal bić, aż kolor jest nawet. (Skórka z cytryny ma tendencję do przylegania do ostrza ubijacza. Podczas usuwania z miski miksera, należy zeskrobać to off i mieszać z powrotem do lukier ręcznie.) Zmniejszyć prędkość do niskiej i powoli rozpocząć dodawanie cukru cukierników. Dodawać aż lukier będzie miał średnio sztywną konsystencję. Nie może wymagać pełne 5 szklanki cukru. Beat na dużej prędkości przez kolejne 2 minuty, skrobanie w dół miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LukierLukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Usuń środek każdej babeczki za pomocą Apple corer. Wypełnij wnękę twarogiem jeżyn, aż zrówna się z górną częścią ciasta. Lukier wyłożyć na wierzch za pomocą zwykłej końcówki ciasta. Pokruszyć jedno z ciast na małe kawałki i rozrzucić kilka kruszy na wierzchu każdego ciasta tak, że przylega do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
2
Udekorować całą świeżą jeżyny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy2Średnia żółta cebula, posiekanaświeże jeżynyświeże jeżyny24całe świeże jeżyny, do dekoracji (opcjonalnie)całe świeże jeżyny, do dekoracji (opcjonalnie)2Spód: okruszki z herbatników grahamreserved sok z jeżyn, z nadzienia twarogowegoreserved sok z jeżyn, z nadzienia twarogowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1Średnia żółta cebula, posiekanacukier dla cukiernikówcukier dla cukierników454papryka habanero1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni2Spód: okruszki z herbatników grahamProszek kakaowy przetworzony po holenderskuProszek kakaowy przetworzony po holendersku2żółtka jajżółtka jaj2(częściowo & )(częściowo & )3(częściowo & )(częściowo & )5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna4Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna1porcja startego parmezanufioletowy żel pasta barwnik spożywczyfioletowy żel pasta barwnik spożywczy2Spód: okruszki z herbatników grahamroyal blue gel paste food coloringroyal blue gel paste food coloring1cytrynowy, zestcytrynowy, zest1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi4Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone6Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoocet białyocet biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn