BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-dodatkowo

BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-dodatkowo
BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-extran to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.55 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól i pieprz, zalej wodą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blt: Sałatka Z Wołowiną, Porem I Pomidorami, Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli, oraz Grillowana sałatka wołowo-pomidorowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową lub grillować na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Doprowadzić steki do temperatury pokojowej, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Steki umieścić na grillu, gotować mięso 10 do 12 minut na różowe centra. Obróć dwa razy i pozostaw mięso na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podczas gotowania mięsa, brązowy boczek w mżawce oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w średniej do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posiekaj pory, a następnie mocz w dużej misce z wodą lub oddziel posiekane pory, biegnąc pod wodą. Pory osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ugotowany boczek ułożyć na papierowych ręcznikach do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Wylać wszystko, ale o łyżce kapieli z boczku, a następnie dodać pory i więdnąć. Ugotowane pory doprawiamy solą i peppe do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Przełożyć ugotowany boczek do robota kuchennego i dodać Worcestershire, ocet, musztardę, trochę czarnego pieprzu i odrobinę wody. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Na każdym talerzu obiadowym ułóż łóżko z rozdrobnionych rzymskich i grubo pokrojonych pomidorów. Pokroić mięso na ziarno steku. Stek ułożyć na pokrojonych pomidorach. Pory rozsypać na pokrojonych stekach i polać sosem z boczku na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn