Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przypraw? BLT-duszony boczek, Collards i dżem pomidorowy może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 901 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek wieprzowy, bekon, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone kolędy w sosie pomidorowo-cebulowym, Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym, oraz Jabłecznik duszony z szynką dla podobnych receptur.
Dodać boczek, bulion i mirepoix na patelnię do piekarnika, przykryć folią i piec przez 90 minut. Następnie wyjąć boczek z wywaru i pozostawić do ostygnięcia. Po ostudzeniu porcję na 4 porcje i przytrzymaj do ponownego gotowania.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Dodaj bulion, sok jabłkowy, boczek, cebula, przyprawa Cajun i collards do garnka i gotować na średnim ogniu, aż do duszenia. Następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż warzywa zmiękną i ciecz zmniejszyła się do 2 filiżanek, o 1 godzinę. Po ugotowaniu wyjąć z ognia i ogrzać.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W przypadku dżemu pomidorowego: podczas procesu collard, w małym rondlu na średnim ogniu, dodać pomidory, cebulę, chrzan, tymianek, sól, cayenne, curry, biały pieprz i kurkumę i pozostawić do gotowania przez 75 minut, mieszając podczas procesu. Po ugotowaniu trzymaj ciepło i w razie potrzeby dokręć zawiesinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Kurkuma
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Gdy wszystkie trzy elementy są gotowane, na patelni do piekarnika, dodać duszone kawałki boczku, top z dżemem pomidorowym i ciepła pod brojlerem lekko rumiane, o 2 protokół. Raz rumiane, część collards w centered stos w misce, a następnie top z smakiem pieczony boczek i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Collard Greens
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 56 dolarów za butelkę.