BLT Deviled Eggs

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać BLT Deviled Eggs spróbować. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Mieszanka jajek, pomidorów koktajlowych, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Miejsce boczek na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach; kruszyć boczek, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Jajka pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z pokruszonym boczkiem, majonezem, pomidorami i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Ułóż połówki białka na półmisku; wymieszaj żółtko na białka. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż będzie gotowy do podania.