Bloody Mary Salt
Bloody Mary Salt jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 napój. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 21 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, sól koszerną, sos tabasco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria, oraz Brewed Mary: Piwo Bloody Mary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku.Bardzo cienko pokroić pomidory i umieścić je w małej misce.
Mżawka z Tabasco i Worcestershire i wrzucić rękami, aby połączyć.
Umieść pomidory na blasze do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę, pozostawiając co najmniej 1/2-calowy odstęp między plasterkami.
Piec, aż zostaną przyciemnione w kolorze, a powierzchnia czuje się sucha w dotyku, o 30 protokół.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i pozwól pomidorom całkowicie ostygnąć(będą chrupiące, gdy ostygną).
Przełożyć pomidory do młynka do kawy lub przypraw i pulsować na małe, łuszczące się kawałki nie większe niż nasiona sezamu, około 8 do 10 (1-sekundowy) impulsów.
Dodać nasiona selera i pulse raz lub dwa razy połączyć.
Przenieść mieszaninę do średniej miski, zeskrobując wszelkie kawałki utknięte w szlifierce.
Dodać sól do miski i ubijać, aby połączyć. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 miesięcy.