Bloody Mary Ice Pops

Bloody Mary Ice Pops
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, sok z cytryny, sok pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bloody Mary Ice Pops, Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, oraz Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować wszystkie składniki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w blenderze, aż będą gładkie, a następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
2
Wlać do foremek. Zamrozić 30 minut. Włóż patyczki, a następnie zamrozić do jędrności, około 24 godzin.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn