Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na napoje, więc daj Bloody Mary babeczki, pieprz Cayenne Buttercream spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 648 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sos worcestershire, sól selerowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki Bloody Mary pepper, Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, oraz Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularne cupcake lub muffin patelni z 12 wkładki cupcake. Mąkę, proszek do pieczenia, sól, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i pieprz cayenne przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok. W małej misce, połączyć sok pomidorowy, 1/4 Puchar wódki, sok z cytryny, ostry sos i sos Worcestershire. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, masło śmietankowe z granulowanym cukrem i sosem chrzanowym, około 5 minut. Zeskrobuj boki miski, a następnie dodaj 1 jajko na raz, skrobając boki miski po każdym dodaniu. Włącz mikser do najniższej prędkości i dodaj mąkę i mieszanki soku pomidorowego, naprzemiennie, zaczynając i kończąc na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Sos Chrzanowy
Prażone I Pistacje
1 Całe świeże Jalapeno
1 1/3 Szklanki Melasy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Do Smarowania Wkładki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Duża Szczypta Drobnej Soli
Gotowanie Polenty
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać, aż się połączy. Zeskrobać boki i mieszać przez 30 sekund. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do pieczenia przez, 15 do 18 protokół. W małej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki wódki i pozostałe 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Użyj szczoteczki do ciast, aby umyć mieszankę wódki na ciepłych babeczkach. Schłodzić babeczki całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pokroić Na Kawałki
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Szczotka Do Ciasta
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-o
3
Umieścić masło do pieprzu Cayenne w torbie ciasta i wyciąć 1/2 cala od końcówki. Zamroź babeczki, gdy będą całkowicie chłodne. Top z ulubionych posypki lub dekoracji.
Cukier puder przesiać do średniej miski. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, masło śmietankowe i sól selerową razem, około 1 minuty. Następnie dodać cukier puder i mleko, na przemian. Beat until combined. Zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj sok z cytryny, wanilia i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Do Smarowania Wkładki
Cukierki Waflowe Necco
6
Wymieszać do połączenia. Następnie ubić mieszaninę na wysokości, aż będzie lekka i puszysta, 5 do 6 minut.