Bloody Mary Ceviche
Przepis Bloody Mary Ceviche można zrobić w około 3 godziny i 20 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 71 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za $1.55 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Ten przepis od Allrecipes wymaga kolendry, ogórka, krewetek i pomidorów roma. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie z Ameryki Łacińskiej. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Z łyżką ocena 49%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najlepsza Bloody Mary (+Zbuduj Swój Własny Bar Bloody Mary), Najlepsze Bloody Mary i stwórz własny Bar Bloody Mary, oraz Najlepsze Bloody Mary i stwórz własny Bar Bloody Mary.
Instrukcje
Lekko wymieszaj krewetki, pomidory, czerwoną cebulę, ogórek i kolendrę w misce i wlej mieszankę Bloody Mary. Wyciśnij limonki na miksturę, dodaj odrobinę sosu z ostrej papryki i posyp solą i pieprzem. Ponownie wymieszaj, przykryj miskę i wstaw do lodówki na 3 do 4 godzin, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Wino Musujące
Szampan i wino musujące to świetny wybór na Ceviche. Szampan i inne musujące białe wina są wystarczająco chrupiące i orzeźwiające, aby uzupełnić lekkie ceviche. Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut]()
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut