Blood Orange and Chocolate Trifle

Blood Orange and Chocolate Trifle
Przepis krew pomarańczowy i czekoladowy drobiazg jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, miodu, częściowo odtłuszczonego sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Krew pomarańcza Sałatka + imbir i Cayenne krew pomarańcza Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać ricotta z miodem i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Używając małego, ostrego noża, obierz krwawe pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe sekcje do miski; wylać sok i zarezerwować do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Blood OrangeBlood Orange
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj Cointreau do sekcji pomarańczowych i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
CointreauCointreau
4
Ustaw 6 fletów szampana lub inne wysokie kieliszki na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
5
Dodaj 4 pomarańczowe sekcje do każdej szklanki. Łyżka 2 łyżki osłodzonej ricotty na wierzchu, następnie posypać trochę startej czekolady. Powtórz nakładanie plastrów pomarańczy, ricotty i czekolady raz. Top każdy drobiazg z kilku części pomarańczy, posypać cynamonem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn