Blondi Murzynki
Blondie Brownies to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten deser ma 167 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka orzechów włoskich, mąka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Blondi Murzynki, Blondi-Toped Brownies, oraz Cakespy: Blondie-Topped Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 8x8 cala patelni.
Połącz skracanie i mleko w dużym rondlu.
Umieścić na małym ogniu, aż skracanie topi.
Zdjąć z ognia, dodać brązowy cukier i jajko. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać z cukrem. Wymieszać wanilią i orzechami.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić i pokroić w kwadraty 2x2 cala.