Bloki Sushi Ice-Tray
Bloki Sushi z lodami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest to niedrogi przepis dla fanów japońskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, majonez, łosoś klasy sashimi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klocki Do Lodów, Bloki Urodzinowe, oraz Budulec Ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem ryżu w misce.
Aby zrobić bloki sushi z ryżem, użyj tacy z kostkami lodu jako formy (będą również działać małe kubki, puszki z mini muffinami i patelnie do tartletów). Przygotuj formę, posypując ją lekko wodą.
Wciśnij ryż do kwadratów tacy, a następnie użyj palca, aby wcisnąć otwór 3/4 drogi do każdego kwadratu.
Obróć formę do góry nogami na woskowany papier i stuknij, aż kwadraty wypadną.
Każdy otwór wypełnić łyżeczką mieszanki łososia i podawać.
Jeśli nie masz restauracji sushi w odległości dostawy, możesz również użyć ryżu z chińskiej restauracji.
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, skropić mieszaniną 3 łyżek octu ryżowego, 1 1/2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki soli, następnie wymieszać, aby połączyć.