Blender Ajerkoniak
Blender ajerkoniak to Wegetariańskie napój. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz lód, dojrzały rum, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Domowy Blender SOS Enchilada + Wolf Gourmet Blender Giveaway, Easy Blender Chocolate Mousse (i Wolf Gourmet High Performance Blender Giveaway), oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka i żółtka w blenderze i miksować na najniższej prędkości aż do rozbicia. Po uruchomieniu blendera powoli dodawaj cukier i mieszaj, aż do całkowitego włączenia, a mieszanina rozjaśni się kolorem, około 30 sekund.Powoli wlać mleko, rum i bourbon i kontynuować mieszanie aż do połączenia, w sumie około 1 minuty. Powoli dodawać śmietanę i kontynuować mieszanie aż do uzyskania piany i połączenia, w sumie około 1 minuty.Przechowywać w lodówce w dzbanie blendera przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin. Tuż przed podaniem krótko zmiksuj na niskiej prędkości, aby napowietrzyć i rekombinować.
Podawać na lodzie, posypane świeżo startą gałką muszkatołową.