BLD
BLD może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 125 g tłuszczu, oraz w sumie 1382 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, sól koszerna, fasolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Na pesto: Toast orzeszki piniowe na patelni lub w piekarniku, a następnie ostudzić.
Połącz pietruszkę, bazylia, EVOO, ser, orzeszki piniowe, czosnek i pieprz chile w robocie kuchennym i pulsować, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Char paprykę pod brojlerem lub nad płomieniem gazowym, obracając od czasu do czasu.
Umieścić pieprz w misce, przykryć folią i ostudzić. Obrać zwęgloną skórę, usunąć nasiona i pokroić.
Umieścić kiełbaski na patelni z 1/2 cala wody i skropić trochę EVOO na górze. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie przykryć pokrywką i zmniejszyć ogień do średniej wysokości. Gotować, aż woda odparuje, a następnie nadal gotować, aż osłonki chrupiące w oleju.
Tymczasem na drugiej patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 cale wody do wrzenia. Posolić wodę i dodać fasolki verts. Gotować przez 2 do 3 minut, a następnie odcedzić. Powrót patelni do ognia i dodać mżawka EVOO na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż rumiane i chrupiące.
Dodać cebulę i gotować do miękkości-chrupiące, 3 do 4 protokół więcej.
Dodaj haricots verts i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzej patelnię na średnim ogniu.
Chleb posmarować cienką warstwą masła z jednej strony. Tosty każdy kawałek, maślane stronie w dół, a następnie odwrócić i tosty z drugiej strony.
Wyjąć chleb i slather grillowane maślane szczyty z niektórych pesto.
Rozetrzyj patelnię odrobiną masła i ugotuj jajka na lekko.
Ułóż kilka plastrów pieczonej papryki na każdym kawałku tostu pesto i wierzch z jajkiem.
Podawać z kiełbasą i fasolą.