BLC (bekon, sałata i ogórek) z pikantnym kminkiem i miętowym majonezem

BLC (bekon, sałata i ogórek) z pikantnym kminkiem i miętowym majonezem
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj BLC (bekon, sałata i ogórek) z pikantnym kminkiem i miętowym majonezem. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 2740 kalorii , 24 g białka i 278 g tłuszczu każda. Za 4,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mieloną kolendrę, gruby boczek, mielony kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Okład jagnięcy z gorącym kminkiem z chrupiącą sałatką i pikantnym majonezem , Sajgonki z bekonem, sałatą i pomidorami z sosem Sriracha Mayo Dipping i The Ultimate BLT Burgers z miodowym boczkiem w glazurze melasą, grillowaną sałatą i majonezem z wędzonych pomidorów .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
11/2 Szklanki Przygotowanego Majonezu11/2 Szklanki Przygotowanego Majonezu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gruby- BoczekGruby- Boczek
2
Boczek przełóż na ręczniki papierowe, aby odsączyć nadmiar oleju. Na małej, suchej patelni na średnim ogniu praż kminek i kolendrę, aż zaczną wydzielać zapach, około 5 minut. Wrzuć przyprawy do robota kuchennego lub blendera z czosnkiem, majonezem i liśćmi mięty. Przetwarzaj mieszaninę, aż będzie gładka. Dopraw mieszaninę solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Lekko opiecz chleb, aż będzie złocistobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
4
Nałóż majonez smakowy na wszystkie kromki chleba. Na połowie plastrów ułóż kilka plasterków ogórka, małą garść sałaty i kilka plasterków ugotowanego boczku. Udekoruj innymi kromkami chleba i ciesz się smakiem!
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn