Blanszowane Gai Lan Z Sosem Ostrygowym (Chiński Brokuł)

Blanszowane Gai Lan Z Sosem Ostrygowym (Chiński Brokuł)
Blanszowany Gai Lan z sosem ostrygowym (Chiński brokuł) może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 53 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gai Lan (Chiński Brokuł) Z Sosem Ostrygowym, Brokuły Chińskie w sosie ostrygowym (Gai Lan), oraz Jak gotować: Chińskie brokuły (kai-lan) z sosem ostrygowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn