Blackout Cake

Blackout Cake
Blackout ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kakao, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nowy Brooklyn Blackout Cake, Ciasto Czekoladowe Blackout, oraz Tort Mocha Blackout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 szklankę mleka z 2 łyżkami cukru w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W misce, połączyć pozostały cukier z solą, kakao i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Ubij w pozostałej 1/2 szklanki nieogrzanego mleka. Stopniowo ubijać w gorącym mleku i umieścić całą mieszaninę z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Podgrzać, na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i po prostu zacznie bąbelkować.
5
Ubić jajko i żółtko i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Zdjąć z ognia i ubić posiekaną czekoladę i masło. Gdy oba są stopione, przecedzić budyń przez sitko o drobnych oczkach i ostudzić. Przykryć plastikiem i rezerwy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko masło 2 (8-calowe) patelnie ciasto i linii z pergaminem. Masło pergamin i mąki Patelnie, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przesiać razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
W mikserze z batem ubić jajka i cukier, aż będą gęste i w kolorze cytrynowym. Ubić w oleju roślinnym. Na przemian dodawać suche składniki z maślanką, skrobając miskę raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj kawę i wanilię, aby utworzyć cienkie ciasto. Podzielić pomiędzy przygotowanymi patelniami na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
11
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 40 do 45 minut. Schłodzić na patelni przez 15 minut. Odwróć na stojaki chłodzące, Odklej papier i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Gdy ostygnie, podziel każde ciasto na pół ząbkowanym nożem do krojenia. Zarezerwuj 1 warstwę do innego użytku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
13
Dolną warstwę rozprowadzić połową budyniu czekoladowego reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Drugą warstwę ułożyć na wierzchu i posmarować pozostałym budyniem. Top z ostatniej warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Aby lukier: nad podwójnym kotłem roztopić czekoladę z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
16
Zdjąć z ognia, ubić w parzonej kawie, syropie kukurydzianym i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
17
Umieścić lukier nad łaźnią lodową i schłodzić, ubijając często, aż mieszanina będzie miękka, ale konsystencji spreadable. Pracując szybko, oblodz boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
18
W robocie kuchennym pulsuj ciasteczka na okruchy. Naciśnij okruchy na boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
19
Podawać ciasto w temperaturze pokojowej. Jeśli trzymanie trwa dłużej niż 2 godziny, przechowywać w lodówce do 48 godzin, ale doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)36wafle pokruszonej czekolady (około 8 wafli)wafle pokruszonej czekolady (około 8 wafli)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao (preferowane przetwory Holenderskie)kakao (preferowane przetwory Holenderskie)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukakao (najlepiej przetworzone po holendersku)kakao (najlepiej przetworzone po holendersku)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca kawa parzonagorąca kawa parzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawa parzona w temperaturze pokojowejkawa parzona w temperaturze pokojowej2Batoniki toffi Heathposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier11 łyżka suszonego oreganomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1olej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepółsłodka czekolada, drobno posiekanapółsłodka czekolada, drobno posiekana227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepółsłodka czekoladapółsłodka czekolada791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn