Blackout ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kakao, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nowy Brooklyn Blackout Cake, Ciasto Czekoladowe Blackout, oraz Tort Mocha Blackout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 szklankę mleka z 2 łyżkami cukru w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W misce, połączyć pozostały cukier z solą, kakao i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Papier Ryżowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Ubij w pozostałej 1/2 szklanki nieogrzanego mleka. Stopniowo ubijać w gorącym mleku i umieścić całą mieszaninę z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Podgrzać, na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i po prostu zacznie bąbelkować.
5
Ubić jajko i żółtko i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia i ubić posiekaną czekoladę i masło. Gdy oba są stopione, przecedzić budyń przez sitko o drobnych oczkach i ostudzić. Przykryć plastikiem i rezerwy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko masło 2 (8-calowe) patelnie ciasto i linii z pergaminem. Masło pergamin i mąki Patelnie, wytrząsając nadmiar.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przesiać razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
W mikserze z batem ubić jajka i cukier, aż będą gęste i w kolorze cytrynowym. Ubić w oleju roślinnym. Na przemian dodawać suche składniki z maślanką, skrobając miskę raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodaj kawę i wanilię, aby utworzyć cienkie ciasto. Podzielić pomiędzy przygotowanymi patelniami na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
11
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 40 do 45 minut. Schłodzić na patelni przez 15 minut. Odwróć na stojaki chłodzące, Odklej papier i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
12
Gdy ostygnie, podziel każde ciasto na pół ząbkowanym nożem do krojenia. Zarezerwuj 1 warstwę do innego użytku.
Zdjąć z ognia, ubić w parzonej kawie, syropie kukurydzianym i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa Parzona
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Umieścić lukier nad łaźnią lodową i schłodzić, ubijając często, aż mieszanina będzie miękka, ale konsystencji spreadable. Pracując szybko, oblodz boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
18
W robocie kuchennym pulsuj ciasteczka na okruchy. Naciśnij okruchy na boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
19
Podawać ciasto w temperaturze pokojowej. Jeśli trzymanie trwa dłużej niż 2 godziny, przechowywać w lodówce do 48 godzin, ale doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.