Blackout Cake

Blackout Cake
Blackout ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kakao, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nowy Brooklyn Blackout Cake, Ciasto Czekoladowe Blackout, oraz Tort Mocha Blackout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 szklankę mleka z 2 łyżkami cukru w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W misce, połączyć pozostały cukier z solą, kakao i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Ubij w pozostałej 1/2 szklanki nieogrzanego mleka. Stopniowo ubijać w gorącym mleku i umieścić całą mieszaninę z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Podgrzać, na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i po prostu zacznie bąbelkować.
5
Ubić jajko i żółtko i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia i ubić posiekaną czekoladę i masło. Gdy oba są stopione, przecedzić budyń przez sitko o drobnych oczkach i ostudzić. Przykryć plastikiem i rezerwy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko masło 2 (8-calowe) patelnie ciasto i linii z pergaminem. Masło pergamin i mąki Patelnie, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przesiać razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
W mikserze z batem ubić jajka i cukier, aż będą gęste i w kolorze cytrynowym. Ubić w oleju roślinnym. Na przemian dodawać suche składniki z maślanką, skrobając miskę raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodaj kawę i wanilię, aby utworzyć cienkie ciasto. Podzielić pomiędzy przygotowanymi patelniami na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
11
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 40 do 45 minut. Schłodzić na patelni przez 15 minut. Odwróć na stojaki chłodzące, Odklej papier i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Gdy ostygnie, podziel każde ciasto na pół ząbkowanym nożem do krojenia. Zarezerwuj 1 warstwę do innego użytku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Dolną warstwę rozprowadzić połową budyniu czekoladowego reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Drugą warstwę ułożyć na wierzchu i posmarować pozostałym budyniem. Top z ostatniej warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Aby lukier: nad podwójnym kotłem roztopić czekoladę z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
16
Zdjąć z ognia, ubić w parzonej kawie, syropie kukurydzianym i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Umieścić lukier nad łaźnią lodową i schłodzić, ubijając często, aż mieszanina będzie miękka, ale konsystencji spreadable. Pracując szybko, oblodz boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
18
W robocie kuchennym pulsuj ciasteczka na okruchy. Naciśnij okruchy na boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
19
Podawać ciasto w temperaturze pokojowej. Jeśli trzymanie trwa dłużej niż 2 godziny, przechowywać w lodówce do 48 godzin, ale doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach36wafle pokruszonej czekolady (około 8 wafli)wafle pokruszonej czekolady (około 8 wafli)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao (preferowane przetwory Holenderskie)kakao (preferowane przetwory Holenderskie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakakao (najlepiej przetworzone po holendersku)kakao (najlepiej przetworzone po holendersku)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca kawa parzonagorąca kawa parzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawa parzona w temperaturze pokojowejkawa parzona w temperaturze pokojowej2Batoniki toffi Heathposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier12 łyżeczki czosnku w proszkumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekolada, drobno posiekanapółsłodka czekolada, drobno posiekana2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekoladapółsłodka czekolada791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn