Blackened Snapper Z Salsą Mango

Blackened Snapper Z Salsą Mango
Blackened Snapper z salsą Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tilapia, mango, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Blackened Snapper Z Salsą Mango, Blackened Yellowtail Snapper z salsą Mango, oraz Czarny Tuńczyk z salsą Mango.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia72
Magazyn