Blackberry Pie IV
Blackberry Pie IV to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 121 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jeżyn, cukru, tapioki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
W dużej misce wymieszać jeżyny, cukier i tapiokę. Uważaj, aby nie uszkodzić jagód.
Wlać do skórki z ciasta. Przykryć wierzchnią skórką, uszczelnić i zacisnąć krawędzie, a następnie wyciąć szczeliny w górnej części dla otworów parowych. Na wierzch posmarować masłem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.