Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli

Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli
Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 6,17 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 845 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka miodu, wina, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kałamarnica z rukolą i grejpfrutem Vinaigrette z ' Extra Virgin: S I Love z naszej toskańskiej kuchni, Grillowane krewetki z pikantnym winegretem Orzechowo-limonkowym, oraz Grillowana kałamarnica z sałatką z sałaty Górniczej i zielonym sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i czosnek i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać ryż i wymieszać, aby płaszcz z olejem i gotować przez 2 protokół. Podgrzać do wysokiej temperatury, dodać wino i gotować, aż cała ciecz wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
4
Umieścić wywar i atrament kałamarnicy w dużym rondlu na dużym ogniu i wymieszać, aby połączyć. Rozpocznij dodawanie gorącej kałamarnicy 1 1/2 szklanki na raz i gotuj, aż ciecz zostanie wchłonięta. Kontynuuj, aż zapas zniknie, a ryż jest al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać kałamarnicę i gotować przez 2 do 3 protokół. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
KałamarnicaKałamarnica
6
Rozgrzej grill lub patelnię grillową. Krewetki wrzucić na oliwę i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Blanszować szalotki przez 30 sekund w dużym garnku wrzącej osolonej wody na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Drenaż i wstrząs w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Połączyć szalotki, cebula, czosnek, i ocet w blenderze i proces aż puree. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać miód, doprawić do smaku solą i pieprzem i przelać do wyciskanej butelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
11
Montaż: łyżka risotto na 4 miseczki. Top każdej misce z 2 krewetki i skropić z zielonej cebuli vinaigrette i niektóre z posiekanego homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn