Black Forest sundaes with brownies
Need a deser wegetariański lacto ovo? Black Forest sundaes z brownies może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2325 kalorii, 27g białka, oraz 156 g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis z BBC Good Food ma 154 fanów. Jeśli masz wiśnie, zmielone migdały, kirsch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Black Forest Sundaes, Black Forest Waffle Sundaes and a Giveaway, oraz NIESAMOWITE BLACK FOREST BLACK BEAN BROWNIES.
Instrukcje
Do lodów wlać śmietanę na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Ubić cukier, żółtka i wanilię.
Wlać 2 łyżki śmietany i ubić do masy jajecznej.
Na patelnię wlać masę jajeczną ze śmietaną, zmniejszyć ogień, następnie gotować przez kilka minut, ciągle mieszając drewnianą łyżką, aż krem pokryje tył łyżki.
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej na wysokości 1 min, a następnie mieszać do miski kremu. Gdy krem ostygnie, ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producentów.
Aby zrobić sos, odcedzić wiśnie, zastrzegając płyn, a następnie odstawić.
Umieść płyn na patelni z kirsch lub brandy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, lub do syropu. Odstawić wiśnie na patelnię, aby się rozgrzały.
Aby zmontować lody, ubij śmietanę z cukrem pudrem, aż uformują się miękkie szczyty.
Ciasteczka pokroić na kawałki wielkości kęsa, a następnie umieścić garść na dnie 4 szklanek. Łyżka lodów na wierzchu, następnie skropić wiśniami i sosem. Polać bitą śmietaną i rozsypać startą czekoladą.
Piekarnik rozgrzać do 180C / wentylator 160C / gaz 4, następnie nasmarować i wyłożyć 20cm kwadratową puszkę.
Na patelni rozgrzać masło i gorzką czekoladę do rozpuszczenia. Wymieszać z ciemnobrązowym cukrem i cukrem granulowanym. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut, następnie wymieszać przez jajka. Wymieszać migdały i mąkę.
Wlać do puszki, następnie piec przez 30-35 minut, aż się ugotuje. (Daje 16)
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione desery. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "