Black Forest sundaes with brownies

Black Forest sundaes with brownies
Need a deser wegetariański lacto ovo? Black Forest sundaes z brownies może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2325 kalorii, 27g białka, oraz 156 g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis z BBC Good Food ma 154 fanów. Jeśli masz wiśnie, zmielone migdały, kirsch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Black Forest Sundaes, Black Forest Waffle Sundaes and a Giveaway, oraz NIESAMOWITE BLACK FOREST BLACK BEAN BROWNIES.

Instrukcje

1
Do lodów wlać śmietanę na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Ubić cukier, żółtka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać 2 łyżki śmietany i ubić do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Na patelnię wlać masę jajeczną ze śmietaną, zmniejszyć ogień, następnie gotować przez kilka minut, ciągle mieszając drewnianą łyżką, aż krem pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej na wysokości 1 min, a następnie mieszać do miski kremu. Gdy krem ostygnie, ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Aby zrobić sos, odcedzić wiśnie, zastrzegając płyn, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Umieść płyn na patelni z kirsch lub brandy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, lub do syropu. Odstawić wiśnie na patelnię, aby się rozgrzały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Aby zmontować lody, ubij śmietanę z cukrem pudrem, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
8
Ciasteczka pokroić na kawałki wielkości kęsa, a następnie umieścić garść na dnie 4 szklanek. Łyżka lodów na wierzchu, następnie skropić wiśniami i sosem. Polać bitą śmietaną i rozsypać startą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Piekarnik rozgrzać do 180C / wentylator 160C / gaz 4, następnie nasmarować i wyłożyć 20cm kwadratową puszkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Na patelni rozgrzać masło i gorzką czekoladę do rozpuszczenia. Wymieszać z ciemnobrązowym cukrem i cukrem granulowanym. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut, następnie wymieszać przez jajka. Wymieszać migdały i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać do puszki, następnie piec przez 30-35 minut, aż się ugotuje. (Daje 16)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione desery. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn