Black - Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną

Black - Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną
Black-Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Idź do sklepu i odebrać boczek, czosnek w proszku, black-Eyed peas, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Black-Eyed Peas with Bacon, Pikantny groszek z boczkiem, oraz Black-Eyed Peas with Bacon And Escarole Recipe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Jeśli używasz suszonego Black-Eyed peas, włóż je do dużego garnka i przykryj około 4 cali wody. Groszek namoczyć przez noc, następnie spuścić wodę i spłukać. Alternatywnie można" szybko namoczyć " groszek, doprowadzając je i wodę do wrzenia przez 2 minuty. Następnie wyjmij je z ognia, przykryj garnek i mocz groszek przez 1 godzinę. Następnie odcedzić i spłukać groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj wieprzowinę. Zapiekać, aż wieprzowina będzie rumiana ze wszystkich stron, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj boczek, cebula i czosnek do garnka i gotować, mieszając, aż cebula i czosnek są lekko rumiane, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj sól, czarny pieprz, cayenne i czosnek w proszku. Gotować, aż cała mieszanina jest pokryta przyprawami, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PrzyprawyPrzyprawy
SólSól
6
Wlać bulion i wodę i kroplę w liściach laurowych. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
StadoStado
WodaWoda
7
Gdy wieprzowina zacznie się rozpadać, dodaj przygotowany groszek do garnka i gotuj na wolnym ogniu, aż groszek będzie bardzo miękki, około 1 do 1 1/2 godziny (patrz Notatka kucharza).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Smak do przypraw, i dodać trochę ostrego octu pieprzowego, w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i przenieść black-Eyed peas do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PrzyprawyPrzyprawy
OcetOcet
PieprzPieprz
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn