Black-Eyed Peas ze szwajcarskim Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka black-Eyed peas, sól, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Pikantne Curry z czarnego grochu z boczniakiem szwajcarskim i pieczonym bakłażanem, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Chard szwajcarski, groszek Snap, i wołowina Stir-fry.
Instrukcje
1
Pieczywo dokładnie umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
2
Usunąć i posiekać łodygi. Pokrój liście na paski (1 cal).
3
Umieścić groszek w dużym holenderskim piekarniku; przykryć wodą do 2 cali nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj koncentrat pomidorowy i czosnek; gotuj 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z groszkiem i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż groch będą miękkie. Wymieszać w łodygi chard i ser; przykryć i gotować 4 protokół. Wymieszać w liściach chard, oregano, sól, i pieprz; przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Chard Szwajcarski
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek