Black Eyed Peas with Ham Hock
Black Eyed Peas z szynką Hock może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz liść laurowy, tymianek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black - Eyed Peas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Rozgrzać olej w garnku i pocić cebulę na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać seler i czosnek i gotować przez kolejne 2 protokół.
Dodaj hock i wystarczająco dużo wody, aby całkowicie pokryć hock.
Dodaj paprykę chili, liść laurowy, tymianek i pieprz. Doprowadzić wodę do wrzenia, następnie przykryć garnek i przenieść go do piekarnika. Gotować przez 1 godzinę.
Po 1 godzinie, dodać black Eyed peas do garnka i umieścić garnek z powrotem do piekarnika, tym razem odkryte. Gotować przez kolejne 1 1/2 godziny, lub aż fasola i wieprzowina będą miękkie.
Podawać z wyborem stron, takich jak Collard greens lub jarmuż.