Black - Eyed Pea and Jalapeno Salsa
Black-Eyed Pean and Jalapeno Salsan is a bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 11 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, papryka pimento, marynowane papryki jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes, Czarnooka Sałatka Pean i Jalapeno, oraz Jalapeno Black-Eyed Pea Fondue.
Instrukcje
Wymieszać black-Eyed peas, papryka jalapeno, pimentos, grzyby, seler, cebula, i oliwa z oliwek razem w misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rosé i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
![Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett]()
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Delikatny Styl Kabinett z najlepszej winnicy posiadłości. Zawsze imponujący wybuchowymi owocami, warstwową złożonością i drobną strukturą mineralną.