Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie

Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie
Jeśli masz mniej więcej 4 godziny do spędzenia w kuchni, Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie może być spektakularny wegetariańskie i bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasze wskazówki poniżej mogą zawierać informacje, które mogą podnieść wynik. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 292 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pełnowymiarowe krakersy graham, ciężką śmietanę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako amerykański deser. Black-Bottom Peanut Butter Mousse Pie, Black-Bottom Peanut Butter Mousse Pie, oraz Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zrobić skorupę: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć okruchy krakersów graham i roztopione masło w misce i wymieszać, aby połączyć. Docisnąć mieszaninę równomiernie do dna i boków płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec przez 15 minut, aż skórka lekko rumiana. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
W misce umieścić posiekaną czekoladę, szczyptę soli i syrop kukurydziany. Doprowadzić mleko do wrzenia, natychmiast zdjąć z ognia i zalać czekoladą. Pozostaw to na 1 minutę, a następnie ubijaj, aż cała czekolada stopi się i mieszanina będzie jednorodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać mieszaninę do rondla i ubijać stale na małym ogniu przez około 8 minut. Mieszanina paruje, zagęszcza się i zaczyna rozpylać się i bąbelkować. Kontynuuj ubijanie i zeskrobywanie dna, aby zapobiec spalaniu. Gdy mieszanina ma konsystencję budyniu, usuń z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wlać do miski, nacisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię i schłodzić przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przygotuj warstwę musu: tuż przed złożeniem ubij masło orzechowe i cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Ubij około 1/3 schłodzonej bitej śmietany do mieszaniny, aby ją rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe 2/3, uważając, aby nie spuścić powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Rozprowadź równomiernie schłodzoną warstwę czekolady Na spodzie skorupy ciasta, a następnie równomiernie polej musem. W razie potrzeby doprawić bitą śmietaną, syropem czekoladowym, orzechami lub kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn