Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie
Jeśli masz mniej więcej 4 godziny do spędzenia w kuchni, Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie może być spektakularny wegetariańskie i bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasze wskazówki poniżej mogą zawierać informacje, które mogą podnieść wynik. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 292 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pełnowymiarowe krakersy graham, ciężką śmietanę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako amerykański deser. Black-Bottom Peanut Butter Mousse Pie, Black-Bottom Peanut Butter Mousse Pie, oraz Black Bottom Peanut Butter Mousse Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zrobić skorupę: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć okruchy krakersów graham i roztopione masło w misce i wymieszać, aby połączyć. Docisnąć mieszaninę równomiernie do dna i boków płytki ciasta.
Piec przez 15 minut, aż skórka lekko rumiana. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia Skórki.
W misce umieścić posiekaną czekoladę, szczyptę soli i syrop kukurydziany. Doprowadzić mleko do wrzenia, natychmiast zdjąć z ognia i zalać czekoladą. Pozostaw to na 1 minutę, a następnie ubijaj, aż cała czekolada stopi się i mieszanina będzie jednorodna.
Wlać mieszaninę do rondla i ubijać stale na małym ogniu przez około 8 minut. Mieszanina paruje, zagęszcza się i zaczyna rozpylać się i bąbelkować. Kontynuuj ubijanie i zeskrobywanie dna, aby zapobiec spalaniu. Gdy mieszanina ma konsystencję budyniu, usuń z ognia.
Wlać do miski, nacisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię i schłodzić przez 3 godziny.
Przygotuj warstwę musu: tuż przed złożeniem ubij masło orzechowe i cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca.
Ubij około 1/3 schłodzonej bitej śmietany do mieszaniny, aby ją rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe 2/3, uważając, aby nie spuścić powietrza.
Rozprowadź równomiernie schłodzoną warstwę czekolady Na spodzie skorupy ciasta, a następnie równomiernie polej musem. W razie potrzeby doprawić bitą śmietaną, syropem czekoladowym, orzechami lub kawałkami czekolady.