Black-Bottom Peanut Butter Mousse Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, chipsy z masłem orzechowym, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Orzechowe Z Czarnym Dnem, Black Bottom Peanut Butter Pie, oraz Black Bottom Peanut Butter Chiffon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj szklane naczynie o średnicy 9 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu. Zmiksuj krakersy graham, stopione masło i 2 łyżki cukru w procesorze, aż utworzą się wilgotne grudki. Nacisnąć mieszankę okruchów na dnie i w górę boków przygotowanego naczynia ciasto.
Piec ciasto, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
W międzyczasie połącz chipsy czekoladowe, 2/3 szklanki śmietany, syrop kukurydziany i 1 łyżeczkę wanilii w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na średnim ogniu, aż czekolada zmięknie, o 3 protokół.
Trzepaczka do rozpuszczenia i wygładzenia.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na dnie skorupy. Zamrozić 10 minut.
Mikrofalowe frytki masło orzechowe i 3/4 Puchar śmietany w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na średnim ogniu w odstępach 15-sekundowych tylko do czasu, aż frytki zmiękną, często mieszając.
Ubij masło orzechowe i 1 łyżeczkę wanilii. Chłodny do ledwo letniego. Beat Pozostałe 1 szklanka śmietany i 2 łyżki cukru w średniej misce, aż bardzo grube, ale jeszcze nie trzyma szczyty; złożyć w mieszaninie masła orzechowego w 3 Dodatki. Łyżka musu na warstwę czekolady. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.