Bite ziemniaki z pieczonym czosnkiem
Bite ziemniaki z pieczonym czosnkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 327 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, ziemniaki russet, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Czosnek Bita Feta Crostini, Pieczone Burgery z cukinii z czosnkiem bitą fetą, oraz Pieczony czosnek, karmelizowana szalotka i masło Estragonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce, podrzucając do herbu.
Umieść na dużej blasze do pieczenia.
Piec 45 minut, wyjąć czosnek i odstawić. Powrót ziemniaki do piekarnika, i piec 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Niech ziemniaki stać 15 minut lub aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Ziemniaki obieramy, odrzucamy skórki i przekładamy do dużej miski. Miąższ czosnku wycisnąć z goździków do miski z ziemniakami.
Dodać śmietanę i 1/4 szklanki gorącej wody do ziemniaków i czosnku. Ubić mikserem elektrycznym 1 minutę lub do lekkiego i puszystego. Wymieszać z masłem, doprawić koszerną solą i czarnym pieprzem do smaku.