Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter)
Przepis Bite-Size Cream-Funt Cake Cupcakes (podstawowe ciasto Cupcake) jest gotowy w około 2 godziny i 12 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowe ciasto kokosowe (lub waniliowe, cytrynowe, pomarańczowe itp.), Ciasto Babeczkowe Z Wiśniową Czekoladą, oraz Ciasto Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubij w cukrze, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła na przemian z kwaśną śmietaną, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez zaokrąglone łyżkipodpełnia do lekko nasmarowane miniaturowe Patelnie muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 13 do 15 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Rozprowadzić babeczki z pożądanym kremem maślanym lub zanurzyć w glazurze.
Świeże cytrusowe babeczki z maślanym kremem pomarańczowym
Przygotuj babeczki zgodnie z zaleceniami, pomijając wanilię i dodając 1 łyżkę. skórka pomarańczowa i 2 łyżki. świeży sok pomarańczowy do ciasta. Wymieszaj lub rozprowadź krem z pomarańczowego masła na babeczkach.
Zastąp 1 Łyżkę. skórka pomarańczowa do wanilii. Zmniejszyć mleko do 2 łyżek. Przygotować krem maślany zgodnie z zaleceniami w krokach 1 i 2, ubijając 2 łyżki. świeży sok pomarańczowy z 1 łyżką. mleko w kroku ubić w pozostałej 1 łyżce. mleko zgodnie z zaleceniami w kroku przebić 1 kroplę czerwonego barwnika spożywczego i 1 kroplę żółtego barwnika spożywczego, aż do wymieszania, w razie potrzeby.
Microwave 1 (12-oz.) paczka gorzkiej czekolady kromki w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund. Przygotuj babeczki zgodnie z zaleceniami, mieszając roztopioną czekoladę w ciasto. (Ciasto będzie bardzo grube.)
Piec 11 do 13 minut lub aż drewniane pick wstawione w centrach wychodzi czysty. Fajnie jak leci. Top z Double Shot Latte Buttercream.
W razie potrzeby udekoruj wiórkami czekoladowymi. Daje 6 i pół tuzina.
Double Shot Latte Buttercream
Przygotować krem maślany zgodnie z zaleceniami, ubijając w 1 1/2 łyżki. ESPRESSO instant z masłem.
Babeczki Solone Karmelowo-Czekoladowe
Przygotuj babeczki zgodnie z zaleceniami, zastępując 1 1/4 szklanki cukru granulowanego i 3/4 szklanki mocno zapakowanego ciemnobrązowego cukru na 2 szklanki cukru granulowanego. Mikrofalówka 8 oz. posiekaną półsłodką czekoladę i 1/4 szklanki śmietany do ubijania w misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej W Wysokiej 1 minucie, mieszając w odstępach 30-sekundowych.
Trzepaczka w 2 łyżki. śmietanę ubijamy na gładką masę. Zanurzyć szczyty babeczki w mieszaninie czekolady ,i odstawić, aż czekolada jest ustawiona (około 30 minut). Wymieszaj lub rozprowadź solony krem karmelowy na babeczkach.
Dekoruj płatkami soli morskiej i karmelkami, pokrój na ćwiartki.
Uwaga: testowaliśmy z Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Przygotuj krem maślany zgodnie z zaleceniami w Kroku 1, używając 3 łyżek. mleko i dodanie 1/4 łyżeczki. sól koszerna z masłem. Rozpuścić 15 karmelków z 1 łyżką. mleko w małej misce mikrofalowej w wysokiej 1 minutę lub do gładkiej, mieszając w odstępach 30 sekund. Złożyć mieszaninę karmelową do kremu maślanego, tworząc wiry. (Nie mieszaj całkowicie.)
Świeże cytrusowe babeczki z rubinową czerwoną glazurą grejpfrutową
Przygotuj babeczki zgodnie z zaleceniami, pomijając wanilię i dodając 1 łyżkę. skórka pomarańczowa i 2 łyżki. świeży sok pomarańczowy do ciasta.
Mżawka babeczki z rubinową czerwoną grejpfrutową glazurą, a góra z różowymi żelkami o Smaku grejpfruta.
Rubinowy Czerwony Grejpfrut Glazura
Wymieszać 3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczkę. skórka grejpfruta, 5 do 6 łyżek. świeży sok grejpfrutowy i 1 kropla czerwonego barwnika spożywczego do wymieszania. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.
Przygotuj babeczki zgodnie z zaleceniami. Pipe lub spread Double Shot Latte Buttercream na babeczki.
Dekoruj ESPRESSO instant, zmielony cynamon i ziarna kawy pokryte czekoladą, w razie potrzeby.
Double Shot Latte Buttercream
Przygotować krem maślany zgodnie z zaleceniami, ubijając w 1 1/2 łyżki. ESPRESSO instant z masłem.