Bite słodkie ziemniaki z gruszkami
Bita słodkie ziemniaki z gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, pekany, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodkie ziemniaki ' N ' gruszki, Brokuły, słodkie ziemniaki i gruszki, oraz Bite Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Słodkie ziemniaki ukłuć widelcem i piec w nagrzanym piekarniku 1 godzinę lub do miękkości.
Pieczone słodkie ziemniaki obrać ze skórki.
Umieścić w średniej misce i ubijać, aż będzie gładka.
W średnim rondlu na średnim ogniu, delikatnie gotować gruszki 10 minut, lub do miękkości. Przetwarzaj gruszki w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie.
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj odparowane mleko, wanilię, brązowy cukier i masło.
Podgrzać do oparzenia. Zmiksować ze słodkimi ziemniakami.
Przecier z gruszek, cynamon, gałka muszkatołowa, sok pomarańczowy i orzechy pekan wymieszać z mieszaniną słodkich ziemniaków.
Przełożyć do dużego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, lub do lekko rumiane.