Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Podwójne biszkopty czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, wody, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Spróbuj Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia lub linię papierem do pieczenia.
Mąkę, sól, kakao w proszku, proszek do pieczenia, cynamon i granulki kawy połączyć w misce. Odstawić. Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Wchodzisz w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć. Zanurzyć ciasto na pół i kształtować każdy na 8x2 cala płaskich prostokątów o grubości około 1 cala.
Miejsce na blasze do pieczenia 3 do 4 cali od siebie. W małej misce ubić żółtko z wodą.
Umyj wierzch każdego bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż oba bochenki będą twarde, 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 do 12 minut. Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Pokroić każdy Bochenek po przekątnej w plastry 3/4 cala.
Umieść każdy kawałek, cut-side up na blasze do pieczenia. Powrót do piekarnika i piec, aż biszkopty są suche, 10 do 15 minut z każdej strony. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.