Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Podwójna czekolada Biscotti może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, cukier, mąkę, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Spróbuj Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier z mikserem elektrycznym do lekkiego i puszystego. Stopniowo ubić w kakao i proszku do pieczenia. Beat przez 2 minuty. Ubić jajka po kolei. Ręcznie wymieszać mąkę.
Wymieszać w białej czekoladzie i czekoladowych chipsach. Przykryć ciasto i schłodzić przez około 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Podziel ciasto na dwie części i zwiń każdą część w 9-calową kłodę.
Umieść dzienniki na lekko nasmarowanym arkuszu cookie, w odległości około 4 cali. Lekko spłaszczyć.
Piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na arkuszu cookie przez 5 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaka z drutu, aby ostygnąć przez godzinę.
Pokroić każdy bochenek na 1/2 cala szerokości ukośne plastry.
Umieść plasterki na niedużej blasze ciastek i piecz w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 9 minut. Odwróć ciasteczka i piec przez 7 do 9 minut. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon