Biszkopty Z Podwójną Czekoladą

Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Podwójna czekolada Biscotti może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, cukier, mąkę, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Spróbuj Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier z mikserem elektrycznym do lekkiego i puszystego. Stopniowo ubić w kakao i proszku do pieczenia. Beat przez 2 minuty. Ubić jajka po kolei. Ręcznie wymieszać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Wymieszać w białej czekoladzie i czekoladowych chipsach. Przykryć ciasto i schłodzić przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CiastoCiasto
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Podziel ciasto na dwie części i zwiń każdą część w 9-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść dzienniki na lekko nasmarowanym arkuszu cookie, w odległości około 4 cali. Lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na arkuszu cookie przez 5 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaka z drutu, aby ostygnąć przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić każdy bochenek na 1/2 cala szerokości ukośne plastry.
7
Umieść plasterki na niedużej blasze ciastek i piecz w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 9 minut. Odwróć ciasteczka i piec przez 7 do 9 minut. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn