Biszkopty z pistacjami, malinami i białą czekoladą
Pistacje, maliny i biszkopty z białej czekolady mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, maliny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Biszkopty z żurawiną, pistacjami i białą czekoladą, Biała Czekolada Skropiona Żurawina Pistacja Biscotti, oraz Idealne Połączenia: Pistacja + Biszkopt Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, jajka, olej i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka. Wymieszaj pistacje, suszone jagody i 1/2 szklanki posiekanej białej czekolady. Upuść ciasto przez heaping tablespoonfuls w dwóch 12-calowych pasków długości na przygotowanej blachy do pieczenia, rozstaw pasków 3 cale od siebie. Za pomocą mokrych palców uformuj każdy pasek w 3-calowy dziennik, naciskając równomiernie (dzienniki mogą wyglądać nieco grudkowato).
Piec dzienniki aż lekko rumiane i prawie twarde w dotyku, o 30 protokół. Fajne dzienniki na arkuszu 30 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Ostrożnie przenieść dzienniki do deski do krojenia. Linia sama blacha do pieczenia z pergaminem.
Pokrój każdą kłódkę poprzecznie w obfite plastry o grubości 1/2 cala. Postaw biszkopty w pozycji pionowej, w odstępie około 1/4 cala od siebie, w 3 rzędach na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do bladego złocistego (biszkopty mogą być miękkie, ale będą twarde, gdy ostygną), około 20 minut. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia.
Linia inny duży blacha do pieczenia z pergaminem.
Umieść 8 uncji posiekanej białej czekolady w średniej szklanej misce.
Umieść 8 uncji posiekanej słodko-gorzkiej czekolady w innej średniej szklanej misce, w razie potrzeby. Kuchenka mikrofalowa oddzielnie na nośniku w odstępach 20-sekundowych tylko do momentu, gdy czekolada będzie miękka w dotyku, w sumie około 40 sekund (nie przegrzewaj się, bo czekolada spali się lub zatrze). Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Zanurz 1 KONIEC lub 1 stronę każdego biszkoptu w czekoladzie; umieść na blasze do pieczenia. Schłodzić, aż czekolada jest ustawiona, około 30 minut. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Ułożyć w jednej warstwie w hermetycznym pojemniku i schłodzić do 5 dni lub zamrozić do 2 tygodni.)