Biszkopty z pistacjami, malinami i białą czekoladą
Pistacje, maliny i biszkopty z białej czekolady mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, maliny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Biszkopty z żurawiną, pistacjami i białą czekoladą, Biała Czekolada Skropiona Żurawina Pistacja Biscotti, oraz Idealne Połączenia: Pistacja + Biszkopt Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, jajka, olej i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka. Wymieszaj pistacje, suszone jagody i 1/2 szklanki posiekanej białej czekolady. Upuść ciasto przez heaping tablespoonfuls w dwóch 12-calowych pasków długości na przygotowanej blachy do pieczenia, rozstaw pasków 3 cale od siebie. Za pomocą mokrych palców uformuj każdy pasek w 3-calowy dziennik, naciskając równomiernie (dzienniki mogą wyglądać nieco grudkowato).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Orzechy Pistacjowe
Jagody
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec dzienniki aż lekko rumiane i prawie twarde w dotyku, o 30 protokół. Fajne dzienniki na arkuszu 30 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ostrożnie przenieść dzienniki do deski do krojenia. Linia sama blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Deska Do Krojenia
Blacha Do Pieczenia
6
Pokrój każdą kłódkę poprzecznie w obfite plastry o grubości 1/2 cala. Postaw biszkopty w pozycji pionowej, w odstępie około 1/4 cala od siebie, w 3 rzędach na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec do bladego złocistego (biszkopty mogą być miękkie, ale będą twarde, gdy ostygną), około 20 minut. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
8
Linia inny duży blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
9
Umieść 8 uncji posiekanej białej czekolady w średniej szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
Umieść 8 uncji posiekanej słodko-gorzkiej czekolady w innej średniej szklanej misce, w razie potrzeby. Kuchenka mikrofalowa oddzielnie na nośniku w odstępach 20-sekundowych tylko do momentu, gdy czekolada będzie miękka w dotyku, w sumie około 40 sekund (nie przegrzewaj się, bo czekolada spali się lub zatrze). Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka Czekolada
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
11
Zanurz 1 KONIEC lub 1 stronę każdego biszkoptu w czekoladzie; umieść na blasze do pieczenia. Schłodzić, aż czekolada jest ustawiona, około 30 minut. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Ułożyć w jednej warstwie w hermetycznym pojemniku i schłodzić do 5 dni lub zamrozić do 2 tygodni.)