Przepis miód, anyż i migdałowe Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biscotti migdałowo-anyżowe, Biszkopt Anyżowo-Migdałowy, oraz Biszkopt Anyżowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać.
W dużej misce ubić olej, cukier, miód, jajka, skórkę cytrynową, anyż i wanilię. Mieszamy w mieszaninie mąki, następnie orzechy. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto, aż dobrze schłodzone, o 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 2 duże blachy do pieczenia. Łyżka ciasto w 3 równe paski (2 na jednym arkuszu, rozmieszczone dobrze od siebie, i 1 na drugim arkuszu). Używając dobrze ułożonych rąk, uformuj paski na 2-calowe szerokości przez 1-calowe kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Piec dzienniki, aż po prostu sprężyste w dotyku, przełączanie i obracanie Patelnie po 10 minut, o 20 łącznie minut (dzienniki będą się rozprzestrzeniać). Schłodzić 15 minut na prześcieradle. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Używając dużej szpatułki, delikatnie przenieś kłody na powierzchnię roboczą. Za pomocą ząbkowanego noża, pokroić każdą kłódkę po przekątnej w plastry o grubości cala. Ułóż plastry, pokrój stronę w dół, na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
6
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 protokół. Odwróć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieść do stojaków i ostudzić (ciasteczka będą chrupiące, gdy ostygną). (Może być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)