Biszkopty z dyni z cukrem cynamonowym
Biszkopty z dyni z cukrem cynamonowym to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje 38 centów za porcję. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbatniki Cynamonowo-Cukrowe, Ciastka Z Cukrem Cynamonowym, oraz Herbatniki Z Cukrem Cynamonowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia pergaminem paper.In miskę, połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i przyprawa pumpkin pie i mieszać, aż bardzo dobrze wymieszane.Kawałki masła rozsypać na mieszaninie mąki. Za pomocą palców lub noża do ciast, pokroić w maśle, aż mieszanina będzie gruba i krucha.
Wymieszać dynię i maślankę.
Dodaj go do suchej mieszanki i wymieszaj, aby uzyskać bardzo miękkie ciasto.Opróżnij mieszaninę na posypaną mąką powierzchnię i naciśnij do około 1 cala. Używając noża 2 1/2 cala, pokrój około 9 herbatników i ułóż na blasze do pieczenia. Jeśli użyjesz mniejszego noża, dostaniesz więcej ciastek. Większy nóż da ci mniej herbatników.
Połącz 2 łyżki cukru granulowanego z cynamonem i obficie posyp cukier cynamonowy na wierzch babeczek.
Piec przez około 15 minut lub aż babeczki pojawią się brązowe i gotowane przez.