Biszkopty Z Dyni I Orzecha Włoskiego
Biszkopty z dyni i orzecha włoskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pikantne Herbatniki Żurawinowo-Orzechowe, Biszkopty Z Dyni, oraz Biszkopty Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Połączyć dynię i mleko w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
. Ciasto wyłożyć na mocno obsypaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 5 razy obsypanymi mąką rękami. Ciasto Pat na 9-calowy kwadrat; pokroić ciasto na 16 kwadratowych herbatników.
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 23 protokół lub do lekko rumiane.