Biszkopty Z Dyni
Biszkopty z dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz puree z dyni, brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Biszkopty Z Dyni, Biszkopty Z Dyni, oraz Biszkopty Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Masło jeden duży arkusz ciastek.
Wymieszać mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową, cynamon i imbir.
Masło pokroić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z dynią i wymieszać, tworząc miękkie ciasto.
Na lekko posypanej mąką powierzchni nakleić ciasto do grubości 1/2 cala.
Wytnij ciastka okrągłym 2-calowym nożem.
Umieścić ciastka na przygotowanej blasze.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 15 do 20 minut.
Podawać na ciepło z piekarnika.