Biszkopty Z Dyni
Przepis Dynia Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 2620 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mąkę, sól, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Biscotti, Biszkopty Z Dyni, oraz Pumpkin Pie Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. mąkę, sól, cukier, proszek do pieczenia i przypraw przesiać do dużej miski.2 w innej misce, ubij razem jajka, puree z dyni i ekstrakt z wanilii.
Wlać mieszaninę dyni do mieszaniny mąki. Daj mu szorstki wymieszać, aby na ogół zawierać składniki, ciasto będzie kruche.3 mąki ręce i czystą powierzchnię kuchenną i lekko zagnieść ciasto. Lekko posmarować blachę do pieczenia lub wyłożyć papierem do pieczenia. Uformuj ciasto na dużą kłodę, około 15-20 cali na 6-7 cali. Bochenki powinny być stosunkowo płaskie, tylko około 1/2 cala wysokości.
Piec przez 22-30 minut w temperaturze 350 F, aż środek będzie twardy w dotyku. (Możesz również utworzyć dwa mniejsze dzienniki na słodkie biszkopty; wystarczy skrócić czas pieczenia do 18-24 minut.)4
Niech biszkopty ostygnie przez 15 minut, a następnie za pomocą ząbkowanego noża pokroić na 1 cal szerokości kawałki. Obróć piekarnik do 300 F i piec przez dodatkowe 15-20 minut. Całkowicie fajne.Biszkopty mogą być jeszcze trochę wilgotne i żucia, więc jeśli wolisz, że chrupiące niech siedzieć odkryte na noc w suchym miejscu.