Biszkopty z czekoladą, orzechami laskowymi i imbirem
Czekolada, Orzech laskowy i imbir Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą, Orzechami Laskowymi I Imbirem, Domowe Biszkopty: Cytrynowy Imbir, Czekoladowy Pistacjowy, Orzechowy, oraz Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Pierwsze 5 składników przesiać do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Winegret Z Wermutu
Piekarnik
2
Dodać 3 jajka i wanilię; ubić do wymieszania. Wymieszać z czekoladą, orzechami i krystalizowanym imbirem (ciasto będzie twarde). Ciasto wyłożyć na mąkę. Zbierzcie się w piłkę. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir Kandyzowany
Czekoladowe Chipsy
Wanilia
Ciasto
Jajko
Orzechy
3
Zwiń każdą połówkę na 12-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
4
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy 3 cale od siebie. Spłaszczyć każdy do 2 1/2 cala-szeroki dziennik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Pozostałe jajka ubić w małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
6
Brush kłody z niektórych ubitego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Piecz dzienniki, aż złoty i jędrny w dotyku, o 35 protokół. Fajne dzienniki na blasze do pieczenia 15 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
8
Przenieś dzienniki do deski do krojenia. Używając ząbkowanego noża, pokrój kłody poprzecznie na cienkie plasterki o szerokości 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Deska Do Krojenia
9
Kłaść plastry, przyciąć bok w dół, na dużych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Piec do jędrności, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Przenieść biszkopty do stojaków i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
12
Białą czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
13
Zdjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
14
Umieścić biszkopty na stojaku ustawionym nad blachą do pieczenia. Łyżeczką rozpuścić roztopioną białą czekoladę ozdobnie zygzakowatym wzorem nad biszkoptem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
15
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem. Przechowywać biszkopty w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 tygodni lub zamrażać do 1 miesiąca.)