Biszkopty Z Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj biszkoptów z czekoladą. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 60 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Mieszanka półsłodkich czekoladowych mini-kęsów, ekstraktu z wanilii, białka jaja i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą, Biszkopty Z Czekoladą, oraz Biszkopty Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Połącz wodę i kolejne 3 składniki; dodaj do mieszanki mąki, mieszając do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche).
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 lub 8 razy. Uformuj ciasto na 16-calową rolkę.
Umieść rolkę na blasze pokrytej natryskiem do pieczenia i spłaszcz rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Usuń rolkę z blachy do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić 10 minut.
Wytnij rolkę po przekątnej na 24 (1/2 cala) plastry i umieść, Wyciąć Boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec 10 minut. Odwróć ciasteczka i piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.