Biszkopty Z Ciemnej Czekolady
Przepis głęboko gorzka czekolada Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorzka Czekolada Migdałowe Biscotti, Herbatniki Z Gorzkiej Czekolady Żurawinowej, oraz Biszkopty pomarańczowo - czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, siemię lniane, sodę i sól połączyć w misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć cukry, białka i jajko w misce; ubić mikserem z dużą prędkością przez 2 minuty.
Dodać wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj; mieszać do połączenia. Złożyć w czekoladzie i migdałach. Ciasto podzielić na 3 równe porcje.
Rozwałkuj każdą porcję na 6-calową rolkę. Ułóż rolki 3 cale od siebie na blasze wyłożonej pergaminem. Pat do grubości 1 cala.
Piec w 350 przez 28 minut lub do jędrności.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój rolki po przekątnej na 30 (1/2 cala) plastrów.
Miejsce, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325; piec 7 minut. Odwróć ciasteczka; piec 7 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić na stojaku z drutu.