Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową
Ciastka z serem i oliwą z natką oliwkowo-Pietruszkową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, ocet balsamiczny, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Serek Śmietankowo-Oliwkowy, Serek Śmietankowy Oliwkowy Pimento Spread, oraz Ser Oliwkowo-Ryżowy Do Smarowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse pierwsze 4 składniki w żywności pro-cessor 3 do 4 razy lub aż połączone.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Pat ciasta do 1/2-cala grubości; wyciąć z 2-calowy frezu karbowany.
Umieść na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec ciastka w temperaturze 425 przez 10 minut lub do złotego koloru.
Pulse oliwki kalamata i dalej 6 składników w robocie kuchennym do połączenia.
Biszkopty podzielić na pół, a pokrojone boki równomiernie rozprowadzić kozim serem.
Uwaga: aby do przodu, piec ciastka zgodnie z zaleceniami. Schłodzić całkowicie na blachach do pieczenia na stojakach z drutu. Przykryć i zamrozić do twardości.
Umieścić herbatniki w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamrażać do 2 tygodni.
Wyjąć z zamrażarki; umieścić na blasze do pieczenia i odstawić 30 minut.
Piec w temperaturze 325 przez 7 do 10 minut. Przygotuj mieszankę oliwkowo-pietruszkową zgodnie z zaleceniami.
Umieścić w hermetycznym pojemniku; zamrozić do 2 tygodni. Odwilż w lodówce 24 godziny. Wymieszać przed podaniem.