Biszkopty Martha White "Hot Rize"
Martha White" Hot Rize " herbatniki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 14. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 73 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, mąka samonośna, paluszki do pieczenia wszystkich warzyw skracanie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Martha White Muffin Mix Biscotti, Martha White Lemon-berry Lava Quiche, oraz Kritharaki Me Rize (grecka Orzo i Pilaf ryżowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Spryskaj lekko arkusz ciasteczek bez użycia sprayu do gotowania.
Mąkę umieścić w dużej misce.
Pokroić w blenderze lub widelcu, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodaj mleko; mieszaj widelcem, aż miękkie ciasto uformuje się i mieszanina zacznie odrywać się od boków miski.
Zagnieść ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie gładkie.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala.
Cięte z mąką 2-calowy Okrągły frez.
Ułożyć ciastka bokami, dotykając przygotowanego arkusza ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.