Biszkopty czekoladowo-pistacjowe
Czekolada i pistacje Biscotti może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, pistacje, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z szafy gotowanie ma 426 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Biszkopty czekoladowo-pistacjowe, Biszkopty Czekoladowo-Pistacjowe, oraz Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy.
Instrukcje
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce.
Powoli wymieszać cukier do jaj i oleju w innej misce.
Powoli wymieszaj suche i mokre składniki, aż się połączą.
Wymieszać w pistacje i chipsy czekoladowe.
Uformuj ciasto na szorstki owal o 8 cali na 3 cale na pergaminie. Uwaga: ciasto będzie bardzo lepkie, ale będziesz mógł je kształtować.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177° przez 30 minut.
Pokroić w plastry 1/4-1/2 cala.
Piec plastry w piekarniku przez 10 minut na stronę w 163°.