Biszkopty Czekoladowo-Orzechowe
Przepis czekoladowo-orzechowe biszkopty może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 42. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 108 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz kakao w proszku, vanillan ekstrakt, jaja, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą Karmelową, Biszkopty Figowe Czekoladowe, oraz Biszkopty Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzechy w talerzu ciasta i tosty je w piekarniku, aż złoty kolor, o 20 protokół.
Przenieś nakrętki na talerz i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Podnieść temperaturę piekarnika do 35
W robocie kuchennym Mąkę połączyć z mleczną czekoladą i przetworzyć, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać cukier, kakao w proszku i sól i pulsować, Aby wymieszać.
Dodać ubite całe jajka i wanilię i proces, aż ciasto formuje.
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagnieść w prażonych orzechach.
Ciasto podzielić na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej zwiń każdy kawałek ciasta w kłódkę o długości stopy.
Przenieś dzienniki do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem lub folią i lekko je spłaszcz. Lekko umyć dzienniki z ubitym białkiem i piec przez około 30 minut, lub do twardego w dotyku i lekko popękane.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 1 minutę. Wyłącz piekarnik do 32
Przenieś gorące dzienniki na powierzchnię roboczą. Używając ząbkowanego noża do chleba lub ostrego noża szefa kuchni, pokrój kłody o grubości 1/3 do 1/2 cala po przekątnej. Ułóż plastry pionowo na blasze do pieczenia i piecz przez około 5 minut lub do wyschnięcia.
Przenieś biszkopty do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Połowę ciastka zanurz w hartowanej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski i połóż ciastko na papierze woskowym, przyciąć bokiem. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami.
Odstawić w chłodnym, suchym miejscu, aż zestaw.